Termékkereső

Kérdezze szakembereinket!

Értékelés

Értékelés

5. Remek, ezt eheted: Az ilyen minősítésű termék 100%-ban természetes anyagokból áll, azoknak csak fizikai tulajdonságait változatták meg (például darabolás, passzírozás, puffasztás, hõkezelés…stb.). 4. Nyugodtan viheted Legfeljebb két adalékanyagot tartalmaz, azt is a következõk közül: aszkorbinsav, ecetsav, karotinok, természetes aromák. Természetes összetevõinek csak a fizikai tulajdonságait változtatták meg. 3. Jobb híján eheted Legfeljebb két adalékanyagot tartalmaz a...

5. Remek, ezt eheted:
Az ilyen minősítésű termék 100%-ban természetes anyagokból áll, azoknak csak fizikai tulajdonságait változatták meg (például darabolás, passzírozás, puffasztás, hõkezelés…stb.).

4. Nyugodtan viheted
Legfeljebb két adalékanyagot tartalmaz, azt is a következõk közül: aszkorbinsav, ecetsav, karotinok, természetes aromák. Természetes összetevõinek csak a fizikai tulajdonságait változtatták meg.

3. Jobb híján eheted
Legfeljebb két adalékanyagot tartalmaz a felsoroltakból, illetve két olyan más adalékot, amelynek jelenléte még elfogadható. A termék feldolgozottsági szintje olyan, hogy még megõrzi annak pozitív tulajdonságait.

2. Kerüld, ha teheted
Négynél több adalékanyagot vagy tartósítószert tartalmaz.

1. Meg ne edd.
Négynél több adalékanyagot és külön tartósítószert is tartalmaz.

Az értékelés során nem lehet kivédeni a szubjektivitást, ezért elõfordulhat, hogy a fent felsoroltaktól kicsit eltérõen döntünk.