Termékkereső

Kérdezze szakembereinket!

Szabályzat

Szabályzat

A www.foodindex.hu célja, hogy segítséget nyújtson az élelmiszerek és azok alapanyagaival, összetevőivel, gyártási technológiájával kapcsolatos, a fogyasztókban felmerülő kérdések megválaszolásában. A honlap a szerkesztők, szerzők személyes véleményét, értékítéletét tükrözi, ezért szükségszerűen szubjektív, egyéni megközelítést tartalmazhat. A szerkesztők ugyanakkor hangsúlyt helyeznek az objektív tájékoztatás széles körben elfogadott általános elveire is. A tartalom összeállításakor a...

A www.foodindex.hu célja, hogy segítséget nyújtson az élelmiszerek és azok alapanyagaival, összetevőivel, gyártási technológiájával kapcsolatos, a fogyasztókban felmerülő kérdések megválaszolásában.

A honlap a szerkesztők, szerzők személyes véleményét, értékítéletét tükrözi, ezért szükségszerűen szubjektív, egyéni megközelítést tartalmazhat. A szerkesztők ugyanakkor hangsúlyt helyeznek az objektív tájékoztatás széles körben elfogadott általános elveire is.

A tartalom összeállításakor a szerkesztők törekszenek a harmadik személyektől átvett információk ellenőrzésére, azonban azok valóságtartalmáért és helytállóságáért nem vállal felelősséget.
A honlap nem tekinthető valamely minőségellenőrző, tanúsító vagy más hasonló szervezet által létrehozott, az elvégzett mérések, vizsgálatok eredményének nyilvánosságra hozatala céljából kialakított fórumnak sem.

A www.foodindex.hu-n megjelenített tartalom a törvény szerint szerzői jogi védelem alatt áll, azok felhasználására, és a felhasználási jogok átruházására kizárólag a Foodindex jogosult. A jogosulatlan felhasználást a törvény bünteti.