Termékkereső

Kérdezze szakembereinket!

Tanácsadás

Kérdezze szakembereinket!

A Foodindex szakemberei szívesen válaszolnak élelmiszer-biztonsággal, táplálkozással kacsolatos kérdéseire.

A szolgáltatás igénybevételéhez regisztrált felhasználónak kell lennie.

Kérdések

Diétás kakaopor

Canderel kakaópor fogyasztása cukorbetegeknek milyen mennyiségben ajánlható? Megfelel-e a diabetikus előirásoknak? Tovább

Élelmiszer összetevők

Tisztelt Asszonyom/Uram!

Az Önök által ismertetett termékleírások között találkoztam azzal a ténnyel, hogy egyes termékek esetében az E160 adalékanyagot pozítív tulajdonságként, más termék esetében pedig negatívumként tüntetik fel. Ez elvileg egy természetes adalékanyag, illetve az E330 (citromsav) is, mint negatív összetevő szerepel. A fogyasztó mi alapján dönthet így, hogy melyik élelmiszer nem jelent veszélyt a számára?
Válaszukat előre is köszönöm! Tovább

Szívbarát margarin

Tisztelt Doktor Úr!
Mítől szívbarát egy margarin, ha az is hidrogénezett? Inkább a mérsékelt vajfogyasztás az egészségesebb?
Köszönöm válaszát Tovább